(παλιά αρθρογραφία)___Ο συμπαθητικός γερούλης διάβασε αυτό που του δώσανε και έπαθε τέσσερα εγκεφαλικά σε χρόνο ντε-τε. Το τρέμουλο στα χέρια του έφτασε τα όρια του Πάρκινσον. Τα ξεχασμένα αριστερά αντανακλαστικά του, βρήκαν το δρόμο διαφυγής και εκτόνωσης.  Η όμορφη ξανθιά ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ πρωταθλήτρια τριπλούν έπεσε σε μοναδικό ατόπημα.  Η σέξυ φωτογραφία της που συνόδευε το κείμενο, έδωσε τη χαριστική βολή.  Διάβασε κατακόκκινος, την χιουμοριστική ανάρτηση της στο twitter : " Όταν το κουνούπι του Νείλου στην Ελλάδα τσιμπάει αφρικανό , τρώει σπιτικό φαγητό! " Ήταν η εποχή που το κουνούπι του Νείλου θέριζε στην Ευρώπη προκαλώντας θανάτους με τον ιό που μετέδιδε.

"Ρατσίστρια !!! Έξω !!" στρίγγλισε για πρώτη φορά δημόσια και απαίτησε τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου  από την Ολυμπιακή Ομάδα. Ζήτησε μάλιστα την αρωγή του Έλμερ Φάντ ο οποίος προέβη σε διάβημα που φύλαγε για τους Τούρκους που φτάνουν στο Σούνιο με τα σαπιοκάραβα τους αλλά του είχε μείνει στο συρτάρι.. Ακούγοντας τις υστερικές τσιρίδες του ηλικιωμένου αρτηριοσκληρωτικού και του χοντρούλη, ο αρχηγός των σαμαροκούνελων έδωσε πάραυτα εντολή να αδειάσει τις πακεταρισμένες βαλίτσες της η αθλήτρια που θα διεκδικούσε μετάλλιο βάσει των επιδόσεων της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, σε λίγες ημέρες.

"Δεν θα πάει-δεν θα πάει-δεν θα πά-άά-ειειει !"  τραγούδησε εν χορώ το τρίο Μπελκάντο, με χορευτικές φιγούρες που θα ζήλευε ακόμα και ο αρχαίος χορογράφος της Επιδαύρου.

Πριν "σωριαστεί" στη πολυθρόνα από συγκίνηση επειδή έπραξε το αριστερό καθήκον του, ο συμπαθητικός γερούλης δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την κολλητή και μυστικοσύμβουλο του, βουλευτή Μαρία Ρεπούση :  "Φωτάκο, εγώ που είπα οτι η σφαγή της Σμύρνης ήταν απλά ένας συνωστισμός των Ελλήνων στα παράλια της Μικρασίας και δεν ήμουν ρατσίστρια με τους Τούρκους μπορώ να πάω στη θέση της Βούλας; Και ξανθιά είμαι και καλή είμαι στο άλμα." Αυτό, ήταν η χαριστική βολή.

Αριστοφάνης ο Β΄